Primii se numesc champinion de pasune(eu asa ii stiu)din astia doar am gatit ptr ca i cunosc si-i consumam de o vesnicie,ceilalti,de care spuneti, doar le-am facut poze dar nu am avut curajul sa-i gatesc....ultimii am inteles ca sunt ciuperci de bruma,am gatit din ei ca pe tocanita,miros nemaipomenit de bine dar deocamdata sunt....in frigider,nu am avut curajul sa-i mancam. :)) Sanatate
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.